Умрели пилета разнасят ужасяваща миризма по улиците на Хасково. Това става

...
Умрели пилета разнасят ужасяваща миризма по улиците на Хасково. Това става
Коментари Харесай

Шок! Трупове се изсипаха от камион в Хасково, миризмата е страшна

Умрели пилета разнасят ужасяваща миризма по улиците на Хасково. Това излиза наяве от клип, оповестен във фейсбук от XNews. На него се вижда, по какъв начин труповете на животните изпадат от каросерията на камион на улица „ Банска “, преди Икономическия колеж. 

„ Гледката е ужасно неприятна, а миризмата е ужасна “, разяснява създателят на клипа. По думите на водача на камиона, една от ключалките на капака на каросерията се е счупила и това е предизвикало разсипването на товара.

„ Това май го ядем “, „ Ще отидат за кренвирши или кайма “, „ да ви е сладко “, са единствено част от мненията на възмутени консуматори в обществената мрежа.

Наскоро БАБХ откриха птичи грип във плантация в Хасковско. А коментиращите се запитаха дали в действителност точно това не са въпросните пилета, умъртвени от Агенцията.

По-късно стана ясно, че камионът, който е превозвал 5 тона умъртвени птици, е пътувал към село Въгларово, в чието землище е избрана единствената лицензирана площадката за загробване на птици в община Хасково, заяви шефът на ОДБХ- Хасково доктор Георги Илиев.

От БАБХ стартират инспекция за какво се е стигнало до случая и дали камионът, който е благосъстоятелност на частна компания, е бил механически изправен.

Служители на БАБХ дезинфекцираха мястото на случая. Умъртвените птици, които са се изсипали на пътя, ще бъдат трансферирани с фадрома в различен камион. На място е и екип от работа КОРС към община Хасково.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР